Podotherapie Praktijk Een Stap Vooruit
    Met 3 locaties in Roosendaal en 1 locatie in Bergen op Zoom                      UPDATE CORONA VIRUS:  De extra aanscherping van de maatregelen heeft ertoe geleid dat wij onze praktijk gedeeltelijk moeten sluiten.  Alleen voor medisch acute zorg kunt u nog bij ons terecht.  Heeft u deze week of volgende week nog een afspraak staan, dan wordt u nog gebeld.  Telefonisch en per mail blijven wij bereikbaar.  Ook indien u een nieuwe klacht heeft waarvoor u ons advies kunt gebruiken.    Gezien de omstandigheden kan het zijn dat u niet direct teruggebeld of gemaild wordt.  We hopen op uw begrip.  Blijf gezond, houdt afstand en pas goed op elkaar!    Team Podotherapie Een Stap Vooruit 

Vergoedingen en tarieven

Podotherapie wordt door de meeste zorgverzekeraars in de aanvullende verzekering vergoed. Wij hebben de vergoedingen van de diverse zorgverzekeraars voor u in een overzicht gezet. Heeft u geen aanvullende verzekering afgesloten of komt u niet in aanmerking voor vergoeding, dan verwijzen wij u naar onze tarieven. 

Tarieven 2019

Tarieven 2020 

Vergoedingen zorgverzekeraars 2019

Vergoedingen zorgverzekeraars 2020 

Mocht uw zorgverzekeraar er niet bij staan dan verzoeken wij u zelf, vóór de afspraak, even bij uw zorgverzekeraar navraag te doen.

Let op: 
Podotherapie wordt geheel of gedeeltelijk vergoed binnen de meeste aanvullende verzekeringen, waarbij het eigen risico niet van toepassing is en veelal geen verwijzing van uw (huis)arts meer nodig is. 
Er zijn verzekeringen waarbij een apart bedrag vergoed wordt voor zolen en consulten. Ook zijn er verzekeringen waarbij consulten en hulpmiddelen (zoals orthesen, nagelbeugeltjes en zolen) uit hetzelfde budget vergoed worden. 

Sommige verzekeraars hebben een totaalbedrag voor voetzorg opgenomen, waar vanuit ook andere voetzorgverleners (zoals de pedicure) vergoed worden. Dit kan wel eens nadelig zijn wanneer u bij meerdere voetzorgverleners onder behandeling bent. Let hier op om verrassingen te voorkomen.