Podotherapie Praktijk Een Stap Vooruit
    Met 3 locaties in Roosendaal en 1 locatie in Bergen op Zoom                      UPDATE CORONA VIRUS:  De extra aanscherping van de maatregelen heeft ertoe geleid dat wij onze praktijk gedeeltelijk moeten sluiten.  Alleen voor medisch acute zorg kunt u nog bij ons terecht.  Heeft u deze week of volgende week nog een afspraak staan, dan wordt u nog gebeld.  Telefonisch en per mail blijven wij bereikbaar.  Ook indien u een nieuwe klacht heeft waarvoor u ons advies kunt gebruiken.    Gezien de omstandigheden kan het zijn dat u niet direct teruggebeld of gemaild wordt.  We hopen op uw begrip.  Blijf gezond, houdt afstand en pas goed op elkaar!    Team Podotherapie Een Stap Vooruit 

Revere & DIVADI

Revere biedt een standaard mogelijkheid om de inlegzool eenvoudig uit de schoen te halen en te vervangen voor een onzichtbare inlegzool gemaakt door uw voetspecialist. 

Alhoewel de DIVADI inlegzool dit seizoen (2018) nog in de schoen geplakt zit is deze te verwijderen. Voor het volgende seizoen zullen ook de DIVADI schoenen geleverd worden met een eenvoudig uitneembare binnenzool. Op deze manier brengen deze topmerken een oplossing voor een grote groep mensen met probleemvoeten.

Deze schoenen kunt u bestellen via uw podotherapeut. In de praktijk staan een aantal proefmodellen.

Bekijk hier de modellen.