Podotherapie Praktijk Een Stap Vooruit
    Met 3 locaties in Roosendaal en 1 locatie in Bergen op Zoom                      UPDATE CORONA VIRUS:   Wij mogen als paramedisch beroep gewoon open blijven!  Alle afspraken kunnen op een veilige manier door blijven gaan. U kunt bij ons nog steeds terecht voor klachten aan voeten, knie, heup en rug. Belangrijk is wel om de maatregelen goed in de gaten te blijven houden! Mondkapje voor volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar is verplicht net als de handen desinfecteren bij binnenkomst. Wij vragen u, indien mogelijk,  alleen te komen, niet te vroeg op de afspraak te verschijnen en gelieve afstand te houden (1.5 meter) van bezoekers en medewerkers. Heeft u lichte ziekteverschijnselen zoals een loopneus, hoesten, keelpijn of koorts, annuleer dan zo spoedig mogelijk uw afspraak, graag minimaal 24 uur van tevoren.                                   Team Podotherapie Een Stap Vooruit

Schoenen en slippers

De schoenen waarop u loopt vormen de basis voor een succesvolle aanpak van uw voetproblemen. Zere voeten ontstaan vaak door het dragen van de verkeerde schoenen. De podotherapeut zal op basis van uw klachten een passend schoenadvies geven, eventueel in combinatie met een podotherapeutische zool. 


Uw podotherapeutische zolen passen zelfs in sandalen, pantoffels of slippers zodat u ook in de zomerperiode of thuis prettig kunt lopen. Voor suggesties over sandalen, pantoffels of slippers zie, Revere en Zlippo’s. Of vraag uw podotherapeut om advies.