Podotherapie Praktijk Een Stap Vooruit
    Met 3 locaties in Roosendaal en 1 locatie in Bergen op Zoom                      UPDATE CORONA VIRUS:  Onze praktijk heeft  alle voorzorgsmaatregelen getroffen om het risico op Corona voor ons allen tot het minimum te beperken. U kunt dus met een gerust hart bij ons in de praktijk terecht.  Wij verzoeken u zoveel mogelijk alleen en niet te vroeg op de afspraak te komen en afstand te houden (1.5 meter) van bezoekers en medewerkers. Heeft u lichte ziekteverschijnselen zoals een loopneus, hoesten, keelpijn of koorts, annuleer dan zo spoedig mogelijk uw afspraak, graag minimaal 24 uur van tevoren.  We hopen op uw begrip.                       Team Podotherapie Een Stap Vooruit  

Contact 

Bij Podotherapie Praktijk Een Stap Vooruit werken wij uitsluitend op afspraak. Een afspraak maken kan telefonisch, per e-mail of rechtstreeks in ons reserveringssysteem. 

U kunt een afspraak maken voor onze locatie: Tolbergcentrum 55, Revapoint (Zundertseweg 83), Gezondheidsplein Kalsdonk en onze locatie Schiethoek 60 in Bergen op Zoom. Een overzicht vindt u hier.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 17.30 uur op de volgende nummers: 0165-542180 of 0165-533570 (telefoonnummers voor alle vestigingen). 

Wilt u ons liever mailen? Vult u dan het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. 

U kunt telefonisch een afspraak maken, maar ook online via deze link: afspraak maken

Verzetten of annuleren van afspraken kan op dezelfde wijze. 

Let wel op: u kunt uw afspraak tot 24 uur van tevoren kosteloos verzetten. Hierna zijn wij genoodzaakt de behandeling in rekening te brengen (zie hiervoor onze algemene voorwaarden). 

Routebeschrijving naar onze locaties vindt u hier.